Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

¨αρχισαν τα όργανα" για τον Κωνσταντινόπουλο....

Mε μια σκληρή αλλά «έντιμη» κριτική υποδέχθηκε το συμπολιτευόμενο Antinews.gr την νέα κυβέρνηση. Το άρθρο στην κυριολεξία τσακίζει κόκκαλα και αν το διαβάσετε με προσοχή δεν έχετε παρά να συμφωνήσετε ότι μπλέξαμε άσχημα και στο βάθος Τσίπρας, Λαφαζάνης και ποιος ξέρει αν σε ένα χρόνο από σήμερα θα είμαστε στο ευρώ-αν υπάρχει ακόμη ευρώ.




Το άρθρο μεταξύ άλλων αναφέρει:

Ήταν επιτυχημένος ο Γρηγοράκος στο Εσωτερικών και τοποθετήθηκε τώρα και στο Υγείας ως αναπληρωτής;

Είχαμε κανένα κέφι να δούμε τον απίθανο Κωνσταντινόπουλο στο κυβερνητικό σχήμα; Ποιος είναι δηλαδή ο Κωνσταντινόπουλος; Αυτός που διαδίδει ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης της κεντροαριστερής παράταξης και γιατί όχι και πρωθυπουργός; Έχει πλάκα.

Να φανταστούμε ότι κανείς δεν περίμενε να αναλάβει υπουργικό ρόλο και η Αντζελα Γκερέκου. Σιγά μην αφήναμε στα χέρια της τον Πολιτισμό. Αλλά.. ας όψονται οι συμβιβασμοί με το ΠΑΣΟΚ που έτσι κι αλλιώς δεν έχει και κανέναν σοβαρό βουλευτή να δώσει για την κυβέρνηση.

Σχόλιο δικό μας:

Οντως έχει πλάκα αλλά αυτή την πλάκα την πλήρωσε ήδη η Πελοπόννησος…!

Πηγή:  http://ppress.gr/?p=14719

1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο τύπος έτρωγε με τον Τσιριγωτη το Μανιάτη και το Παπαδόπουλο στα Λυκόχια οι δύο πρώτοι είναι πιστά άτομα του μνημονίου ο Παπαδόπουλος μικρός ήταν εθνικιστής αργότερα πασοκοσ και μετά συριζεος που ντρεπόταν να μπει στο λεωφορείο για την Αθήνα από τη Μεγαλόπολη και μπέικε απο την Τρίπολη.
    Όλα αυτα τα άτομα επιβιώνουν σαν τους χαμαιλέοντες σε βάρος του κόσμου όλοι αυτοι στο σπίτι τους για καλό και για κακό θα κρύβουν σε κάνα σεντούκι και καμιά κουκούλα.
    Όσο περνούν τα χρόνια οι μάσκες πέφτουν και ο Οδυσσέας το καλό παιδί της Τρίπολης δείχνει τα δόντια του στους εργαζόμενους και συγκυβερνάει με τον Βορίδη.

    Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog