Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Κοπή πίτας και εκλογές από τον Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης

Στις 15/1/2011 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας με την παρουσία πλήθους μελών και φίλων.

Ιδιαίτερα μας τίμησαν με την παρουσία τους η κα. Γαλάνη Δέσποινα αντιπροσωπεύοντας τον Δήμο Μεγαλόπολης, ο Πρωτοσύγκελος εκ μέρους της Ιεράς Εκκλησίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιαννακούρας Ευάγγελος ο οποίος μας εξέφρασε την στήριξη του Συλλόγου και την συνεργασία για το μέλλον του Συλλόγου. Επίσης παρεβρέθει ο Βουλευτής και Γ.Γ. της Ν.Δ. κ. Λυκουρέντζος Ανδρέας.
Στην συζήτηση με τα Μέλη μας δήλωσε την δημιουργική συνεργασία για θέματα που αφορούν τους Τρίτεκνους και το Σύλλογο ειδικότερα.
Επιστολή έστειλε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ.Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας .
Επίσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος των ΡΟΤΑΡΙ της Τρίπολης ο Προϊστάμενος της Πολεοδομίας, ο πρώην Δήμαρχος Γόρτυνος κ.Κώστας Μιχόπουλος, ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ κ. Γαλάνης, ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης, Πρόεδροι Συλλόγων και πολλοί φίλοι.
Ενημερώσαμε τα Μέλη για θέματα που απασχολούν τις Τρίτεκνες Οικογένειες και την εκδήλωση έκλεισε η Μουσική Ορχήστρα του Μελωδία Αναγνώστου με ευχάριστα μουσικά κομμάτια.


Εκλογές και νέο Δ.Σ.

Στις 19/1/2011 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων τριών τέκνων Μεγαλόπολης, με θέμα:

Οικονομικός απολογισμός 2010
Οικονομικός προϋπολογισμός 2011
Πεπραγμένα Δ.Σ. 2010
Αναλυτικός προγραμματισμός Δ.Σ.2011
Εκλογές και νέο Δ.Σ.

Τα μέλη του Συλλόγου έδωσαν το παρών με την παρουσία τους στην εκδήλωση. Αιτήματα και ερωτήσεις των μελών καταγράφηκαν και απαντήθηκαν .
Εγκρίθηκε και ψηφίστηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός και συνεχίστηκε η διαδικασία με την ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Δ.Σ.

Τα Μέλη του Δ.Σ. είναι :
Aποστολόπουλος Νίκος,Καντέλη Μαρία,Μπάζιος Δημήτριος,Ψύλλας Μανώλης,και Κουρτέση Ιωάννα.

Για ελεγκτική επιτροπή: Λέφα Κωνσταντίνα, Τζιούβελης Νικήτας,και Μακρή Μαρία.
Κανένα Μέλος δεν περισσεύει γιατί ο Σύλλογος χρειάζεται όλα τα Μέλη του να είναι ενεργά. Σύνθημα του Συλλόγου είναι ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ .
Ο Σύλλογος ευχαριστεί το Δήμο Μεγαλόπολης για την αίθουσα που παραχώρησε και τα Μέλη του για την μεγάλη συμμετοχή τους .
Ο αγώνας για το Δημογραφικό και την εξομοίωση Τριτέκνων – Πολυτέκνων συνεχίζεται.

Εκ του Δ.Σ.

3 σχόλια:

  1. Καλά μας τα λέτε κύριοι και κυρίες με τρια παιδια. Αλλά οι δίτεκνοι δεν έχουν ψυχή; Εκείνοι δεν έχουν προβλήματα; Δηλαδή θα πρέπει να γίνει και ένας σύλλογος διτέκνων; Αλλά υπάρχουν και εκείνοι που έχουν ένα τέκνο. Και αυτοί έχουν προβλήματα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Να γίνει και ένας σύλλογος γονέων με ένα τέκνο;
    Εγώ λέω να σοβαρευτούμε λιγάκι και να ανασκουμπωθούμε όλοι οι γονείς και να διεκδικήσουμε για τα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον. Αυτά τα περί τριτέκων, πολυτέκνων κλπ εμένα μου φαντάζουν αστεία. Το αν στις εκδηλώσεις μαζεύονται οι διάφοροι πολιτικο που δίνουν διάφορες υποσχέσεις αναγνωρίζοντας το "δίκαιο" των αιτημάτων, έχει να κάνει με το κυνήγι της ψήφου. Αυτοί θα πήγαιναν και στην κόλαση για να κερδίσουν τις εντυπώσεις.
    Λίγη σοβαρότητα λοιπόν. Δεν είναι δα το μείζον ζήτημα οι τρίτεκνοι. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πριν από αυτούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί κάποιος από το Δ.Σ να μας πει τι κοινό έχουν οι τρίτεκνοι με τους Ρόταρυ και ως τι τους κάλεσαν στην εκδήλωση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τον καναπέ του σαλονιού σου φίλε μου δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα,και συ με το ένα παιδί και αυτός με τα δύο,τρία κ.λ.π. Να σοβαρευτούμε λοιπόν αλλά εδώ μας κλέβουν μας θίγουν κεκτημένα δικαιώματα αλλά μύτη δεν ανοίγει. Αν δεν κλάψει το παιδί δεν του δίνει φαγητό η μάνα. Όσο για τους Συλλόγους Τριτέκνων Πολυτέκνων ότι προνόμια έχουν, τα έχουν αποκτήσει μέσα από αυτούς τους Συλλόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog