Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Αστυνομικές Επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Αργολίδας

Συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα για διάφορα αδικήματα, ενώ προσήχθησαν σαράντα δύο (42) άτομα.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκαν από την προηγούμενη εβδομάδα έως και την 7-8-2012, γενικές και ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις στην περιφέρεια Αργολίδας, που οργανώθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, και στις οποίες συμμετείχαν αστυνομικοί, από διάφορες Υπηρεσίες αυτής, αλλά και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων του τελευταίου επταημέρου, από την Τετάρτη (1-8-2012) έως και σήμερα (7-8-2012), πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων, προσήχθησαν σαράντα δύο (42) άτομα, ενώ συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν είναι:

•    Δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, σωματική βλάβη, απειλή και απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση.
•    Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί κατείχε παράνομα όπλο, ενώ επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστικό έγγραφο.
•    Δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη κατοχή όπλου.
•    Τρείς (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία.
•    Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστικό έγγραφο.
•    Δύο (2) ημεδαποί, γιατί κατείχαν ναρκωτικά.

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων κατασχέθηκαν, μία (1) σιδερογροθιά με μαχαίρι, συνολικού μήκους -22- εκατοστών, ένα (1) κυνηγετικό όπλο, ποσότητα ηρωίνης, βάρους -5- γραμμαρίων, καθώς και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog