Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών στην Κορινθία

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή και εκβίαση.

Ο ένας είχε αποδράσει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Εκπαίδευσης Βόλου.


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών, στο Βέλο και το Κιάτο Κορινθίας, ενώ συνελήφθησαν σήμερα (16-11-2012) πρώτες πρωινές ώρες, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 15 και 13 ετών, για κλοπή και εκβίαση.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι ανωτέρω, μαζί με ακόμα ένα άτομο το οποίο αναζητείται, χθες (15-11-2012) το βράδυ, στο Βέλο Κορινθίας, διέρρηξαν σταθμευμένο όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσαν μία τσάντα, η οποία περιείχε, χρήματα, διάφορα έγγραφα καθώς και προσωπικά αντικείμενα.

Επιπλέον, όπως επίσης προέκυψε, προχθές (14-11-2012) στο Κιάτο Κορινθίας, αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού, ενώ απαίτησαν από συγγενικό του πρόσωπο το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ, προκειμένου να την επιστρέψουν.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, μέρος των αντικείμενων που είχαν αφαιρεθεί, καθώς και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Ο 13χρονος, την 1-11-2012 το μεσημέρι, είχε αποδράσει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν μετά από διάταξη του κ. Ανακριτή Ηλείας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog