Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, σήμερα (22-1-2013) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, ένας (1) 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή.   
Συνελήφθη, σήμερα (22-1-2013) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, ένας (1) 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με ακόμα ένα άτομο, το οποίο αναζητείται, αφαίρεσαν από 16χρονο ημεδαπό, ένα κινητό τηλέφωνο. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό.   

Σήμερα (22-1-2013) το πρωί, στο 67ο χλμ της Εθνικής Οδού Καλαμάτας – Τριπόλεως, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, εξετράπη δεξιά της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 21χρονου. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog