Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή στο Λουτράκι Κορινθίας



Συνελήφθησαν, χθες (15-9-2013) το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) 21χρονες αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας, γιατί αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι  ιδιοκτησίας ημεδαπής. Το πορτοφόλι βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό

Χθες (15-9-2013) το πρωί, στο 53,7ο χλμ της Εθνικής Οδού Καλαμάτας – Σπάρτης, βρέθηκε νεκρός 53χρονος ημεδαπός. Όπως προέκυψε ο ανωτέρω οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία είχε εκτραπεί της πορείας της με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κατοχή κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων

Συνελήφθη, χθες (15-9-2013) το μεσημέρι, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, ένας (1) 45χρονος αλλοδαπός υπήκοος Νιγηρίας, γιατί κατείχε -502- κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ήχου και εικόνας (CD’S & DVD’S) που δεν έφεραν την ειδική ταινία ασφαλείας και γνησιότητας και οι οποίοι κατασχέθηκαν. Επιπλέον,  όπως προέκυψε, ο 45χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (15-9-2013) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 34χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε ένα (1) πορτοφόλι ημεδαπής, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες (15-9-2013) το πρωί, στη Μεθώνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Πύλου, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 19 και 21 ετών αντίστοιχα, γιατί μαζί με ακόμα ένα (1) άτομο που αναζητείται, τις πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας μέρας προσπάθησαν να αφαιρέσου από δύο (2) φορτηγά οχήματα ιδιοκτησίας ημεδαπού, ποσότητα υγρών καυσίμων, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) πλαστικά μπιτόνια και ένα λάστιχο, μήκους δύο μέτρων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog