Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Νέα επιδοτούμενα προγράμματα

Tο Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network και η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), ως τελική δικαιούχος διοργανώνουν προγράμματα κατάρτισης για Επιχειρηματίες, Αυτοαπασχολούμενους και Εργαζομένους ΜΜΕ και ΠΜΕ.

Τα προγράμματα κατάρτισης υλοποιούνται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα», δράση 8.2.4 με τίτλο «Συμπληρωματική Κατάρτιση Επιχειρηματιών, Αυτοαπασχολούμενων και Εργαζομένων σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις (ΠΜΕ) που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης, του εμπορίου και των υπηρεσιών.

Η θεματολογία των επιμορφωτικών προγραμμάτων εστιάζεται σε θέματα (ανά τμήμα) που ενδιαφέρουν άμεσα της ΜΜΕ και ΠΜΕ:
• Η Οργάνωση, Διοίκηση & Λειτουργία Μικρών , Μεσαίων και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (διοίκηση, διαχείριση, λειτουργία, οργάνωση παραγωγής, διαχείριση ποιότητας, συμβουλευτική υποστήριξη, περιβαλλοντικό μάνατζμεντ, κατάρτιση, Business Plan, διενέργεια Business Games κα.)
• Η χρήση Νέων Τεχνολογιών (εκμάθηση Η/Υ, ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής, ηλεκτρονικό επιχειρείν)
• Οι Τεχνικές Πωλήσεων

Τα προγράμματα κατάρτισης θα είναι διάρκειας 40 ωρών και θα πραγματοποιηθούν εκτός του ωραρίου εργασίας. Στους συμμετέχοντες θα καταβληθεί αποζημίωση ποσού 5,00 € ανά ώρα και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Επισημαίνουμε ότι ο αριθμός και τα αντικείμενα των προγραμμάτων κατάρτισης που τελικά θα υλοποιηθούν θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των αιτήσεων συμμετοχής για κάθε πρόγραμμα.

Αιτήσεις συμμετοχής εργαζομένων, επιχειρηματιών και αυτοαπασχολουμένων μπορούν να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009
Απαραίτητα δικαιολογητικά:
1. Δήλωση συμμετοχής (θα διατίθεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας)
2. Πρόσφατο Βιογραφικό Σημείωμα με φόρμα που θα συμπληρωθεί στο Επιμελητήριο Αρκαδίας
3. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
4. Βεβαίωση Επιχείρησης ότι εργάζονται (για τους εργαζόμενους) ή υπεύθυνη Δήλωση του νόμου 1599/86 ότι είναι εργαζόμενοι
5. Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/86 ότι δεν απασχολούν προσωπικό (για τους αυτοαπασχολούμενους)
6. Αντίγραφο του Εντύπου Ε7 του 2008 (για τους επιχειρηματίες)
7. Συμφωνητικό Εκπαιδευομένων με φόρμα που θα συμπληρωθεί στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog