Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Από την συνέντευξη τύπου του Γ. Καρατζαφέρη στην Τρίπολη


Σάββατο 12-9-2009, 12.00 το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ
Γ. Καρατζαφέρης
έδωσε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ του νομού Αρκαδίας.


Μεταξύ των άλλων είπε:

--- Έχουμε λύσεις και πρόγραμμα, όμως χρειάζεται να το παρουσιάσουμε στους πολίτες, ελπίζουμε να μας δοθεί η δυνατότητα μέσω των προεκλογικών συνεντεύξεων

--- Οικονομία: η λύση βγάλτε τα λεφτά από τα σεντούκια. Καταργώντας το "πόθεν έσχες" για 5 χρόνια, το εν θυρίδες χρήμα θα κινηθεί στην αγορά και κάθε κίνηση πχ οικοδομή, θα δίνει δουλειά σε μια σειρά επαγγελμάτων και ταυτόχρονα θα δίνει και το ΦΠΑ στην πολιτεία.

--- Εξωτερική πολιτική: κακοί χειρισμοί εκατέρωθεν. Βλέπε Ντόρα Μπακογιάννη με το θέμα Ρωσίας - δυσαρεστημένου Πούτιν(η μοναδική υπ. εξωτερικών της ΕΕ που "καλωσόρισε την αμερικανική παρουσία εκεί". Βλέπε Γ. Παπανδρέου σήμερα με το θέμα διαχείρησης του αγωγού στην Βουλγαρία.

---Εσωτερική πολιτική: Μας κατηγορούν για ακραίους και λαϊκίζοντες. Όμως έχουν ήδη ενσερνιστεί θέσεις μας πχ μετανάστες, τρομοκρατία, εκπαίδευση κ.ά

-----------------------------------------------------------------------------------

Στο ερώτημα της Γεωργίας Δημητρακοπούλου από τον ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ FM:

"Πριν λίγες μέρες είπατε, είχαμε μια κυβέρνηση για κλάματα,στις 4 Οκτώβρη θα έχουμε μια για γέλια. Σήμερα απ'την άλλη, θυμίσατε την χείρα βοηθείας που προσφέρατε στον Κ. Καραμανλή και δηλώσατε ανοιχτός σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ με κοινό παρανομαστή στα βασικά θέματα. Πώς θα συνεργαστείτε με τον ένα ή άλλο χώρο που μέμφεστε ?
Αυτή η τακτική δεν τραυματίζει την εικόνα σας ως κόμμα "ξεκάθαρης γλώσσας"?

Γ. Καρατζαφέρης: Δεν βλέπω άλλη λύση, παρά μόνο με συνεργασία και συναίνεση. Άλλωστε ήρθε ο καιρός και στην Ελλάδα να ακολουθήσουμε αυτό που εδώ και δεκαετίες γίνεται σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Εσείς βλέπετε κάποια άλλη λύση? Δεν καταλαβαίνω, εσεις τι σκέφτεστε δηλαδή?

Γ.Δημητρακοπούλου: τις δικές σας σκέψεις θέλουμε κ. πρόεδρε. Και δεν σας μέμφομαι, όμως εσείς χαρακτηρίζετε το κόμμα σας, ως ξεκάθαρης γλώσσας με καθαρές λύσεις.
Γ. Καρατζαφέρης: Σας είπα, δεν πάει άλλο. Άλλωστε πρέπει να περάσουμε στην εποχή της σύνθεσης, όπως περπατάει ολόκληρη η Ευρώπη. Την αλαζονεία του ενός έχει μόνο η Ελλάδα. Εάν είχαμε 2 στην κυβέρνηση Καραμανλή ή 3, δεν θα είχαμε Βατοπαίδι, ούτε Siemens.

1 σχόλιο:

  1. Τι να πει ο Καραντζαφέρης; Για ποιό κόμμα ξεκάθαρης γλώσσας και πράασινα άλογα; Για ποιά εξωτερική πολιτική; Για ποια οικονομία; Για ποια εσωτερική πολιτική; Ποιος θα δώσει λύσεις, ο Άδωνις με την κυρά του; ο Πλέυρης ή ο Βελοπουλος; Ειναι ακραίος. Εχει μαζέψει στο κόμμα του όλο το φασισταριο της Ελλάδας με βασιλοχουντική γαρνιτουρα και κάνουν τους δημοκράτες. Έχει δώσει στέγη σε όλους τους χρυσαυγίτες. Προσβάλλει τη δημοκρατία αυτός και το συνάφι του, που θέλουν τους μετανάστες στο φούρνο με πατάτες. Ο Καραμανλής και η ΝΔ τον κάνανε νοματέο με την ανικανότητά τους να κυβερνήσουν τον τόπο και με τη βουλιμία τους να φανε τον άμπακο και τώρα απο θυρορός της πολικατόικιας θέλει να ανέβει στο ρετιρέ. Αλοίμονο αν η τύχη μας επιφυλάσσει να τον δούμε ρυθμιστή των πολιτικών πραγμάτων στην Ελλάδα. Η ιστορία έχει δείξει τι έκαναν τα ακροδεξιά εθνικοσοσιαλιστικά κόμματα όταν ήρθαν στην εξουσία τη δεκαετία του 30.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog