Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός για κλοπή σε οικία στην Κορινθία

Αφαίρεσε έπιπλα, οικιακές συσκευές, είδη ένδυσης, καθώς και διάφορα αντικείμενα, με συνολική αξία που αγγίζει τις -30.000- ευρώ.

Συνελήφθη, χθες (16-11-2012) το βράδυ, στα Αθίκια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 23χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω, χθες (16-11-2012) το απόγευμα, στα Αθίκια Κορινθίας, αφού διέρρηξε οικία  ιδιοκτησίας ημεδαπού, αφαίρεσε έπιπλα, οικιακές συσκευές, είδη ένδυσης, καθώς και διάφορα αντικείμενα, που η συνολική τους αξία, αγγίζει τις -30.000- ευρώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε φορτηγό όχημα ιδιοκτησίας του, στο οποίο είχε φορτώσει μέρος των αντικειμένων που είχε αφαιρέσει, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ο 23χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog