Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπής καυσίμων στην Μεσσηνία

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 32χρονου αλλοδαπού, για κλοπή.

Είχε αφαιρέσει περισσότερα από -400- λίτρα πετρελαίου από δεξαμενές καυσίμων οχημάτων.


Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπής καυσίμων από οχήματα, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος, ενός 32χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας, για κλοπή.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 32χρονος, μετέβαινε σε χώρους όπου ήταν σταθμευμένα οχήματα και αφαιρούσε από τις δεξαμενές των καυσίμων τους, το πετρέλαιο.
Από τα τέλη Ιουλίου του τρέχοντος έτους, έως και προχθές (16-11-2012), είχε διαπράξει τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπής καυσίμων, από φορτηγά αυτοκίνητα και μηχανήματα, στις περιοχές της Ανδανίας, της Μερόπης, του Διαβολιτσίου και της Οιχαλίας Μεσσηνίας, ενώ από την δράση του είχε αφαιρέσει συνολικά, περισσότερα από -400- λίτρα πετρελαίου.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, δεκαπέντε μπιτόνια χωρητικότητας -15- λίτρων, τμήμα αρδευτικού λάστιχου, καθώς και ποσότητα πετρελαίου -50- λίτρων.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog