Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Έκτακτος έλεγχος της περιφέρειας στο σκουπιδότοπο του Βουτσίου Γορτυνίας (ΒΙΝΤΕΟ)!

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μετά από τις μεγάλες διαμαρτυρίες των κατοίκων του Βουτσίου Γορτυνίας, αλλά και τα αλλεπάλληλα ρεπορτάζ του kalimera-arkadia.gr, έλαβε την απόφαση να βάλει οριστικό λουκέτο στον παράνομο σκουπιδότοπο της περιοχής.

Παρά την απόφαση όμως του Πέτρου Τατούλη, υπήρξε καταγγελία ότι κάποιοι εξακολουθούν να πετούν σκουπίδια στη συγκεκριμένη χωματερή.

Για το θέμα ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας ο οποίος επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Γορτυνίας, σήμερα το μεσημέρι.

Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε τον Β. Γιαννακούρα ότι δεν πηγαίνουν σκουπίδια στο Βούτσι και ότι το μόνο πρόβλημα είναι ότι εξακολουθεί να καίει φωτιά από τα παλιά σκουπίδια που βρίσκονται εκεί.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ανακοίνωσε ότι η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ενέκρινε ποσό 20.000 € για να καθαριστεί ο χώρος και ότι αμεσα θα σταλεί συνεργείο της Περιφέρειας για να διαπιστώσει αν πράγματι ισχύουν όσα λέει ο Δήμαρχος Γορτυνίας και αν ευσταθεί η καταγγελία πως εξακολουθούν να πέφτουν σκουπίδια στην χωματερή του Βουτσίου.

http://www.kalimera-arkadia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog