Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλη κατολίσθηση στο Ορυχείο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη- Ανησυχία στους κατοίκους του Τριποτάμου.



Μεγάλη κατολίσθηση έγινε σήμερα το πρωί στο Ορυχείο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη . Συγκεκριμένα στο πεδίο Ψαθιού υπάρχουν εκτεταμένες κατολισθήσεις και ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές , 2 μεγάλοι εκσκαφείς και μηχανολογικός εξοπλισμός . Δυστυχώς οι ζημιές είναι τόσο μεγάλες που έχει τεθεί εκτός όλο το Λιγνιτικο κέντρο Μεγαλόπολης !!



Οι εξελίξεις είναι πολύ δυσάρεστες δυστυχώς !! Πρόβλημα υπάρχει και με την ταυτόχρονη ενεργοποίηση ενός παλιού ρήγματος στο Χωριό Τριπόταμος. Οι κάτοικοι του χωριού έχουν βγει από τα σπίτια τους και είναι αναστατωμένοι.  Βλέπουν ότι υπάρχουν πολλές ζημιές , πολύ κοντά στο χωριό τους και φοβούνται ότι θα πάθουν περισσότερες ζημιές τα σπίτια τους.

Διαμαρτύρονται και ζητάνε έγγραφες διαβεβαιώσεις από τους αρμόδιους αλλιώς δεν θα μπουν καθόλου στα σπίτια τους.



Πηγή:  ΚΑΦΕΝΕΙΟ  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


2 σχόλια:

  1. καθε μερα κανεις δεν ξερει αν θα γυρισει στην οικογενεια του απο τους εργαζομενους στο ορυχειο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΗΝΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ 10 ΠΛΑΣΙΟ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΊΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΙΓΝΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΙΜ.
      ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΣΑΣΕΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΆΛΗ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ...
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ....
      ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ...ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ???
      ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ...
      ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog