Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή οχήματος στο Ναύπλιο Αργολίδας


Συνελήφθη, χθες (11.4.2014) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας (1) 33χρονος ημεδαπός,  γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε μοτοσικλέτα ημεδαπού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, σήμερα (12.4.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στα Πυργιώτικα Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, ένας (1) 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τέσσερα (4) δισκία, που εμπίπτουν στην Νομοθεσία για τα ναρκωτικά και τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, σήμερα (12.4.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, ένας (1) 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και ένα (1) τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εξιχνίαση δύο (2) υποθέσεων κλοπών

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, δύο (2) υποθέσεις κλοπών, σε αποθήκη ιδιοκτησίας ημεδαπού, που είχαν γίνει το χρονικό διάστημα από την 30.3.2014 έως την 6.4.2014, στο Βέλο Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος τριών (3) ημεδαπών ΡΟΜΑ, για κλοπή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog