Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ο Τάκης Γατσόπουλος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ (video)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Οδυσσέας Βουδούρης ανακοίνωσε επίσημα τις υποψηφιότητες  του Αντιπεριφερειάρχη και των περιφερειακών συμβούλων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.




Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης είναι ο Τάκης Γατσόπουλος

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

Σαράντος Αλεξανδρής

Ράνια Δεληγιάννη

Πέτρος Ζούνης

Σωτήρης Λάτσης

Αθανασία Μαντή

Ντίνα Μπόζου

Βασίλης Τσίρμπας

Ζαχαρούλα Σαρή

Άκης Χουζούρης

Ο κ. Βουδούρης στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του αναφέρθηκε και στο σχέδιο της παράταξής του το οποίο όπως ανέφερε είναι συγκεκριμένο και είναι σε θέση να το υλοποιήσουν. Ένα ξεκάθαρο πρόγραμμα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με εμπειρία και γνώση που δεν προέρχονται από τα πολιτικά κατεστημένα, τα οποία μας έφεραν σ' αυτή την κρίση, τόνισε ο κ. Βουδούρης.

Σήμερα παρουσιάστηκαν τα πρώτα εννέα άτομα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ενώ ανέμενεται περαιτέρω ενίσχυση του ψηφοδελτίου, αφού οπως τόνισε ο κ. Βουδούρης πρόκειται για ένα διαδραστικό, ευρύ ψηφοδέλτιο, ανεξάρτητο από κομματικά στεγανά, και στο οποίο θα συμβάλλει ο ίδιος ο λαός με τη βούλησή του.





Πηγή:  Arcadia Portal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog