Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

200.000 € πρόστιμο σε παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό!

103,1 η συχνότητα του παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού.
200.000 ε "η καμπάνα" που δέχτηκε από την ΕΕΤΤ.
και όχι δεν είναι ο ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ FM 103,1.

Πρόκειται για τον ομόσυχνο BLACKMAN
Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου:

----------------------------------------------------------------------------
Δελτίο Τύπου

Κατόπιν διενέργειας σχετικής ακρόασης, η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ αποφάσισε, κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση την επιβολή προστίμου ύψους 200.000 ευρώ στο μη νόμιμο ραδιοφωνικό σταθμό με το διακριτικό τίτλο «ΡΑΔΙΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ BLACKMAN» , για την κατ’ εξακολούθηση παράνομη εκπομπή στη συχνότητα 103,1 MHZ από τις θέσεις εκπομπής των Πυροβολείων και του Υμηττού. Επίσης, επέβαλε σύσταση στο σταθμό να προβεί αυθημερόν στη διακοπή της εκπομπής του τόσο στη συγκεκριμένη συχνότητα όσο και σε οποιαδήποτε άλλη συχνότητα ή κέντρο εκπομπής, ενώ παράλληλα, θα διαβιβάσει το φάκελο της υπόθεσης στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές για περαιτέρω ενέργειες αρμοδιότητάς τους.

Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά πρόστιμο που επιβάλλει η ΕΕΤΤ σε ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ υπενθυμίζεται ότι στις 23 Ιουνίου επέβαλε ανάλογο πρόστιμο για παράνομη εκπομπή στο μη νόμιμο ραδιοφωνικό σταθμό με το διακριτικό τίτλο «ΣΤΥΛ FM».

Υπογραμμίζεται ότι η νέα Απόφαση της ΕΕΤΤ είναι απόρροια της αρμοδιότητάς της περί επιβολής διοικητικών κυρώσεων σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της για την αποκατάσταση της νομιμότητας στον ευαίσθητο χώρο της εποπτείας του φάσματος των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων. Τέλος, αποτελεί μία ακόμη προειδοποίηση προς όλους τους παρανομούντες που προβαίνουν σε συνεχή κατάχρηση του σπάνιου πόρου του φάσματος ραδιοσυχνοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog