Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΡΙΖΑ: 14 Σεπτέμβρη οι υποψήφιοι για την Αρκαδία


Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας ενόψει των εκλογών της 4ης Οκτώβρη.
Η αισιοδοξία και η συστράτευση όλων, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της συνεδρίασης, που για άλλη μια φορά αποδεικνύει την επιμονή και την υπευθυνότητα των μελών και φίλων μας, που πιστεύουν ότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια ισχυρή, ενωμένη, ριζοσπαστική Αριστερά που θα παίζει ουσιαστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα και θα μπει εμπόδιο στην επικράτηση του νεοφιλελευθερισμού και δικομματισμού στη χώρα μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, ενωμένος θα ριχτεί στη μάχη των προσεχών εκλογών, με όλες του τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ασπίδα κοινωνικής αλληλεγγύης, ελπίδα για ανατροπή των σημερινών αρνητικών συσχετισμών και άνοιγμα του δρόμου για μια ισχυρή ενωτική Αριστερά.

Στόχος μας είναι η συγκρότηση ενός πλατιού, ενωτικού και αγωνιστικού ψηφοδελτίου, που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών της Αρκαδίας.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, την Δευτέρα 14 Σεπτέμβρη 2009 και ώρα 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας σε Γενική Συνέλευση, για να επιλέξουμε τους υποψήφιους του Νομού μας.


Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog