Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

O φοιτητής που τα είπε όλα σε 5 λεπτά στην εκπομπή του Χατζηνικολάου

Η εξαιρετική, λυτή και πολύ ουσιαστική ανάλυση της σημερινής πραγματικότητας απο φοιτητή 27 ετών στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο http://www.enikos.gr/ καταχειροκροτήθηκε απο το κοινό και επέβαλε την σιωπή στους πολιτικούς που συμμετείχαν στην συζήτηση.

Επειδή πιστεύουμε ότι μίλησε για πολλούς σας την παραθέτουμε για να την ακούσουμε όλοι μαζί και να αντιληφθούμε τα αδιέξοδα στα όποια έχουμε περιέλθει. Είναι σημαντικό να ακούγεται η γνώμη - βίωμα του απλού πολίτη, που ζεί με τους νόμους και τους θεσμούς τους οποίους φτιάχνουν οι εκπρόσωποι που ψηφίζει.

Μέσα σε 5 λεπτά η ουσία πολλών δεκαετιών, οραμάτων και ονείρων ολόκληρων γενιών που τίθενται σε κίνδυνο.

Απλά λόγια και αληθινά νοήματα σε μια πληρωμένη απάντηση....με πολλούς παραλήπτες!!

Βασίλης Θεμιστοκλής, 27 ετών φοιτητής λογιστικής....




3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ?18+4=22 ΜΕΧΡΙ ΤΑ 27 ΜΕΝΟΥΝ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ?ΕΞΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΞΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Κ.Τ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΦΙΛΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ? ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ Ή ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ? ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας είπε αυτό που βλέπουμε όλοι. Τίποτα νέο. Το θέμα είναι τι έκανε αυτός (και όλοι εμείς)για να μην φτάσουμε ως εδώ. Το λέω διότι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, μήπως και αντιληφθούμε που βρισκόμαστε. Μήπως αρχίσουμε να σκεπτόμαστε διαφορετικά. Πως; Ρωτήστε τους αρχαίους μας. Με τα μυαλά τα δικά τους επιβιώσαμε αιώνες. Εξυπνάδα είναι να αντιλαμβάνεσαι το κακό όταν γίνεται, όχι αφού έχει γίνει. Χαίρω πολύ. Μετά Χριστόν προφήτες πολλοί.
    27 χρονών ακόμη φοιτητής. Παράδειγμα προς αποφυγήν. Κάτι τέτοιοι ρήτορες μας έφεραν εδώ που είμαστε. Πιθανόν να επενδύει σε μελλοντική πολιτική καριέρα. Όρα Τσίπρα.
    Πάντως δουλειές υπάρχουν. Αυτήν την περίοδο μαζεύουμε ελιές. Άνετες δουλειές γραφείου και με πολλά λεφτά δεν υπάρχουν σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog