Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για κλοπή και ναρκωτικά

Συνελήφθη, την 14-11-2012 το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 32χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, την 13-11-2012 το απόγευμα, αφαίρεσε από κατάστημα-κοσμηματοπωλείο, χρυσαφικά. Επιπλέον, στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης, βάρους -1,4- γραμμαρίων. Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, την 6-11-2012, στην Τρίπολη Αρκαδίας, αφαίρεσε μία (1) μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για ναρκωτικά.   

Συνελήφθη, την 15-11-2012 τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Α.Δ. Μεσσηνίας, ένας (1) 20χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για κλοπή οχήματος.    Συνελήφθη, την 14-11-2012 το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 14χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω λίγη ώρα νωρίτερα, είχε αφαιρέσει ένα (1) δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας, ημεδαπού. Το μοτοποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog