Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2013

   Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης, σχετικά με τις φήμες για ενδεχόμενη πρόωρη έναρξή των χειμερινών εκπτώσεων του έτους 2013, γνωστοποιεί ότι το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης για τον Αγορανομικό Κώδικα, που περιέχει αλλαγές στο καθεστώς των εκπτώσεων και προσφορών βρίσκεται ακόμη στο στάδιο του διαλόγου και δεν έχει νομοθετηθεί

   Οι φετινές εκπτώσεις και με την επιφύλαξη ότι δεν θα προκύψει αιφνίδια νομοθετική ρύθμιση, θα ισχύσει κανονικά το γνωστό πλαίσιο του άρθρου 15 του ν. 802/1978, δηλαδή οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2013 θα αρχίσουν την Τρίτη, 15 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου.
    Επισημαίνοντας την ιδιαίτερη σημασία των φετινών χειμερινών εκπτώσεων,   καλεί, αφενός μεν, τους καταστηματάρχες να προστατεύσουν τον θεσμό των εκπτώσεων τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, με απόλυτο  σεβασμό στο πρόσωπο του καταναλωτή,  αφετέρου δε, το καταναλωτικό κοινό να εμπιστευθεί τα οργανωμένα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας για τις αγορές του.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog